MŠ ČTYŘLÍSTEK NYMBURK

Fotogalerie 2023

1. den v Beruškách - fotografie již kompletní:)

04. 09. 2023

Dnešní první den je významný pro spoustu dětí a rodičů, jelikož poprvé zavítají do školky. 

I do naší mateřské školy Čtyřlístek zavítalo spoustu nováčků, kteří se potkali se svými paní učitelkami a novými kamarády.

Seznámili se se svojí třídou a hračkami, které třída nabízí. Pomalu budou děti poznávat prostředí celé školky i školní zahradu a okolí. Dnešní den nové děti i rodiče zvládli na jedničku. Většína dětí i rodičů přišla natěšená, s úsměvem, zvědavostí a pár slziček a pocit obav během dne naprosto zmizelo.

Takže zítra opět “Hurá do školky!”.

Zpátky na seznam fotogalerie Zpátky úvod

1. den v Beruškách - fotografie již kompletní:) 1. den v Beruškách - fotografie již kompletní:) 1. den v Beruškách - fotografie již kompletní:) 1. den v Beruškách - fotografie již kompletní:) 1. den v Beruškách - fotografie již kompletní:) 1. den v Beruškách - fotografie již kompletní:) 1. den v Beruškách - fotografie již kompletní:) 1. den v Beruškách - fotografie již kompletní:) 1. den v Beruškách - fotografie již kompletní:) 1. den v Beruškách - fotografie již kompletní:) 1. den v Beruškách - fotografie již kompletní:) 1. den v Beruškách - fotografie již kompletní:) 1. den v Beruškách - fotografie již kompletní:) 1. den v Beruškách - fotografie již kompletní:) 1. den v Beruškách - fotografie již kompletní:) 1. den v Beruškách - fotografie již kompletní:) 1. den v Beruškách - fotografie již kompletní:) 1. den v Beruškách - fotografie již kompletní:) 1. den v Beruškách - fotografie již kompletní:) 1. den v Beruškách - fotografie již kompletní:) 1. den v Beruškách - fotografie již kompletní:) 1. den v Beruškách - fotografie již kompletní:) 1. den v Beruškách - fotografie již kompletní:) 1. den v Beruškách - fotografie již kompletní:) 1. den v Beruškách - fotografie již kompletní:) 1. den v Beruškách - fotografie již kompletní:) 1. den v Beruškách - fotografie již kompletní:) 1. den v Beruškách - fotografie již kompletní:) 1. den v Beruškách - fotografie již kompletní:) 1. den v Beruškách - fotografie již kompletní:) 1. den v Beruškách - fotografie již kompletní:) 1. den v Beruškách - fotografie již kompletní:) 1. den v Beruškách - fotografie již kompletní:) 1. den v Beruškách - fotografie již kompletní:) 1. den v Beruškách - fotografie již kompletní:) 1. den v Beruškách - fotografie již kompletní:) 1. den v Beruškách - fotografie již kompletní:) 1. den v Beruškách - fotografie již kompletní:) 1. den v Beruškách - fotografie již kompletní:) 1. den v Beruškách - fotografie již kompletní:) 1. den v Beruškách - fotografie již kompletní:)